"Een collectors-item"

 

“Ik heb al uren doorgebracht en je prachtig boek! Zoveel geschiedenis, zo goed gedocumenteerd, het is een titanenwerk en het resultaat is fantastisch. Eindelijk het boek waar ik al jaren naar gezocht heb."

 

“Wat heb je een mooi boek geschreven, echt een standaardwerk! Je bent erg volledig en de foto’s en andere afbeeldingen zijn erg mooi.Voor iedereen die zich enigszins wil verdiepen in de Beesels keramische traditie is dit een must."

 

"Ik zal het boek met veel interesse lezen, en ik ben blij dat u dit boek geschreven heeft."

"Wat en prachtig boek, complimenten! Ik vind het altijd een hele kunst als een boek dat een stuk historie weergeeft, niet oubollig wordt of té veel verheerlijkt.
Maar dit oogt fris, heeft een mooie opmaak, prachtige foto's en maakt heel nieuwsgierig!"

 

“Je boek is in perfecte staat aangekomen. Na het prachtige cadeaupapier te hebben uitgepakt, wachtte mij een eerste aangename verrassing: het motief keert terug in het binnenwerk! Wat een schitterende, rijke uitgave en dat voor die prijs! Ik raakte meteen onder de indruk van het vele prachtige werk, de mooie lay out en de heldere opzet en documentatie. Bij het laatste onderdeel moest ik meteen slikken: na meer dan vijftig jaar zag ik dierbare plekken en dingen uit mijn jeugd terug."
 

“Bij deze wil ik je een groot compliment maken met het boek.Hoe verder ik lees en blader, hoe interessanter het wordt, beslist de moeite waard.”

 
“Het ziet er schitterend uit. De inhoud is bij een eerste kennismaking hoogst waardevol. Mijn welgemeende complimenten voor deze fantastische prestatie.”
 
"Je brengt de geschiedenis echt tot leven, het is een epos, een naslagwerk, zo rijk en volledig. Knappe beeld- en tekstredactie en niet te vergeten een mooie titel! En dat allemaal zelf gedaan! Petje af! Ik blijf voorlopig nog wel even in Beeselse sferen – zo’n boek heb je niet in één avond gelezen en tot je genomen.”

 

"Wat héb je een prachtig boek gemaakt. Ik heb het natuurlijk nog niet gelezen, maar wel uitgepakt vanmiddag en een lange tijd zitten genieten van het mooie fotowerk en vervolgens ook van de overzichtelijke indeling…Hartelijk dank voor al het werk, je hebt er ongetwijfeld heel veel keramiek liefhebbers van het Limburgse aardewerk een groot plezier mee hebben gedaan."

"Ik ben vorig jaar een dag in Beesel geweest en het is een genoegen daar rond te lopen, tot op het kerkhof toe met al die mooie gedenktekens en weer 'thuisgehaalde' kunstwerken. Straks met de kennis van dit boek, zo hebben we ons voorgenomen, gaan we opnieuw op pad om er van te genieten."

 

"Wat een geweldig (levens)werk.
Alleen al het pakpier met begeleidende kaart van 'hartstikke bedankt' verraden je grote passie voor de studie en deze prachtige uitgave."

"Wat een schitterende ode aan de geschiedenis van de familie, sint joris en Beesel. Fantastisch werk geleverd. Ik werd er zelfs een beetje ontroerd van."


“Ik wil je complimenteren met een fantastisch boek dat je hebt geschreven.
Ik heb het natuurlijk nog niet helemaal gelezen maar kijk steeds weer uit naar de volgende hoofdstukken. Ik geniet van iedere bladzijde, uitstekende sfeer weergave, prettig makkelijk taalgebruik en overzichtelijk.Bedankt dat je de moeite hebt genomen een compleet historisch document te schrijven.”

 

“Bedankt voor het prachtige boek.
Wat zal dat een tijd gekost hebben om dit zo mooi samen te stellen.
Ik ga het aandachtig doorlezen om zo nog meer kennis te vergaren over deze bijzondere streek, dorp en mensen.Top!”

 
“Het boek is zojuist al toegekomen. Dikke proficiat!!! Het is prachtig, ik heb er al een uur in zitten kijken. Daar heb je heel veel mensen een groot plezier mee gedaan.”